Med produkter och lösningar från våra marknadsledande samarbetspartners tillsammans med vår erfarenhet ger oss de bästa förutsättningarna att ta ett helhetsgrepp kring er IT-infrastruktur.

NetApp

NetApp tillhandahåller programvara, system och tjänster som hjälper kunder med datamanagement och storage, på företag och i molnet.

Fujitsu

Fujitsu är världens femte största IT-leverantör. Med hjälp av produkter, tjänster och lösningar inom IT och digitalisering hjälper de företag och organisationer att effektivisera sin verksamhet.

Cisco

Ciscos tjänster hjälper företag över hela världen att utveckla, hantera och underhålla några av de mest sofistikerade, säkra och intelligenta plattformarna för digital företagsamhet.

Nutanix

Nutanix levererar infrastruktur för nästa generations företagslösningar med server, lagring och virtualisering i en nyckelfärdig hyperkonvergerad lösning.

Veeam

Veeam Always-On Enterprise ™ hjälper organisationer att möta återhämtningstid och punktmål (RTPO ™) på mindre än 15 minuter för varje applikation, vilken data som helst, på vilket moln som helst.

Commvault

Commvault hjälper företag att skydda, få tillgång till och använda all sin data, var som helst och när som helst, förvandlar data till en kraftfull strategisk tillgång.

VMware

VMware erbjuder virtualiserings- och programvaruinnovation för att skapa säkra anslutningar, hanteringsmöjligheter och automatiseringslösningar för komplexa, digitala infrastrukturer.

ProLion

ProLion CryptoSpike minimerar omfattningen och förenklar återställningen om man drabbas av ransomware (krypteringsvirus) i sin NetApp-miljö. ClusterLion ger NetApp MetroCluster ett heltäckande skydd uppnås även i de mest udda scenarier.

Amazon Web Services

AWS är en säker cloud services-plattform som erbjuder beräkningseffekt, databaslagring, innehållsleverans och annan funktionalitet för att hjälpa företag att skala och växa.

MyWorkDrive

MyWorkDrive ger enkel åtkomst av interna filer, utan att lagra det i molnet eller behöva vpn, åtkomst från browser telefon eller platta. Integrering mot Office365 och Teams. Har även funktion för delning av interna mappar till extern part.