Med produkter och lösningar från våra marknadsledande samarbetspartners tillsammans med vår erfarenhet ger oss de bästa förutsättningarna att ta ett helhetsgrepp kring er IT-infrastruktur.

NetApp tillhandahåller programvara, system och tjänster som hjälper kunder med datamanagement och storage, på företag och i molnet.

Fujitsu är världens femte största IT-leverantör. Med hjälp av produkter, tjänster och lösningar inom IT och digitalisering hjälper de företag och organisationer att effektivisera sin verksamhet.

Ciscos tjänster hjälper företag över hela världen att utveckla, hantera och underhålla några av de mest sofistikerade, säkra och intelligenta plattformarna för digital företagsamhet.

VMware erbjuder virtualiserings- och programvaruinnovation för att skapa säkra anslutningar, hanteringsmöjligheter och automatiseringslösningar för komplexa, digitala infrastrukturer.

Veeam Always-On Enterprise ™ hjälper organisationer att möta återhämtningstid och punktmål (RTPO ™) på mindre än 15 minuter för varje applikation, vilken data som helst, på vilket moln som helst.

Commvault hjälper företag att skydda, få tillgång till och använda all sin data, var som helst och när som helst, förvandlar data till en kraftfull strategisk tillgång.

AWS är en säker cloud services-plattform som erbjuder beräkningseffekt, databaslagring, innehållsleverans och annan funktionalitet för att hjälpa företag att skala och växa.

ProLion är ett österrikiskt företag som utvecklar lösningar för att göra tillgänglighet och säkerhet ännu högre i IT-miljöer med lagringssystem från NetApp. Ett exempel är CryptoSpike som snabbt upptäcker och stoppar krypteringsvirus samt förenklar återställning av drabbade filer. Ett annat exempel är ClusterLion som används tillsammans med NetApp MetroCluster för att eliminera nedtid, även i de mest udda scenarier.

Nutanix levererar infrastruktur för nästa generations företagslösningar med server, lagring och virtualisering i en nyckelfärdig hyperkonvergerad lösning.

KONTAKTA OSS

Vi finns här för er. Vi är stolta över våra kunskaper och ser fram emot att hjälpa er.

Dela informationen!
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter