Upplev Digital Co-creation – på Fujitsu Forum 2017

Onsdag 8/11 – torsdag 9/11 2017

Välkommen att deltaga på Fujitsu Forum 2017 i München. Upplev hur digital teknologi och expertis kan kombineras för att skapa nya möjligheter för företag och samhället i stort.

Fujitsu Forum 2017 bjuder på ett omfattande program med presentationer av ledande auktoriteter, expertsamtal om co-creationoch konkreta upplevelser i vår utställningshall.  På onsdagskvällen nätverkar du vid vårt informella evenemang med mat och dryck.

Några av våra huvudtalare 2017:

  • Leading Thinkers50, talare och författare Rita McGrath, från Columbia Business School
  • Olivier Onclin, COO, Belfius
  • Jo De Vliegher, CIO, Norsk Hydro
  • Tatsuya Tanaka, President of Fujitsu
  • Dr Joseph Reger, CTO EMEIA, Fujitsu
  • Dr Rolf Werner, Head of Central Europe, Fujitsu.

På Fujitsu inser vi den viktiga roll som ni, våra partners spelar i att driva digital co-creation. Vi har därför speciella seminariepass för våra channel partners som ni kan deltaga på.

Förutom det inbjuder vi er i år till att vara med att påverka teman för våra break-outs, genom att dela med dig av hot topics som du skulle vilja togs upp. Det här är din chans att vara med och samverka och utbyta idéer Se vår event site för mer detaljer.

Låt oss starta diskussionen redan idag!

Det kostar inget att anmäla sig till Fujitsu Forum, ett av de viktigaste globala eventen i sitt slag. Så registrera dig idag för att tillsammans med kollegor inom affärsliv, teknologi och IT uppleva hur co-creation kan skapa nya möjligheter för tillväxt.

För våra besökare från Sverige erbjuder vi förbokade hotellrum, busstransfer och besök i vår fabrik i Augsburg  läs mer här.

Väl mött i november.

Med vänlig hälsning,

Duncan Tait

SEVP, Head of EMEIA & the Americas, Fujitsu

Dela detta......
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter