CommVault har med sin mjukvara placerat sig bäst i Gartners kvadrant – 6 år i rad! (Gartner: 2016 Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Software).
Med sitt marknadsledande plattformsstöd och sin djupa integration i såväl applikationer, virtuella miljöer som hårdvara utgör CommVault ett komplett verktyg för att hantera en organisations information.

CommVault är kanske mest känt som en traditionell mjukvara för dataskydd i form av backup, men skall ses som en komplett produkt för datahantering och analys, oavsett vilka behov din organisation har.
Med ett enda gränssnitt och gemensam administrationspunkt kan CommVault hjälpa dig att få kontroll och struktur på din organisations hela informationsmängd.
Genom inbyggda funktioner för effektiv och säker dataöverföring, såsom deduplicering, kompression och kryptering, ser CommVault till att informationen skyddas med minimal påverkan på servrar, nätverk och lagringssystem.
Då all data som hanteras i CommVault finns tillgänglig i samma virtuella ”Content Store”, oberoende på vilket media eller på vilken lokation den befinner sig, kan man enkelt ge åtkomst till relevant data för både administratörer och slutanvändare.

CommVault har funktioner för bl.a:

  • Backup och återläsning av filsystem och applikationer
  • Backup och återläsning av Virtuella miljöer – inkluderat s.k. ”Lifecycle Management ” och replikering av VMs
  • Marknadens bredaste integration för hantering av hårdvarusnapshot
  • Backup och återläsning av laptop/desktop och mobila enheter
  • Arkivering av data, filsystem och e-post
  • ”Content Indexing” – gör innehållet i ditt data fullt sökbart för t.ex. legala krav
  • ”File Analytics” – ger dig information hur din informationsstruktur ser ut
  • ”FileSync and Share” – en dropbox-liknande funktion som ger möjlighet att dela information inom och utanför din organisation på ett säkert och effektivt sätt

Vi har följande certifieringar och ackrediteringar inom företaget:
  

Dela detta......
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter