Amazon Web Services, Inc (AWS), en del av Amazon.com, tillkännager idag att de kommer att öppna en ny Infrastructure Region i Sverige under 2018. Den nya regionen, AWS EU (Stockholm), kommer vid lansering att bestå av tre så kallade Availability Zones. I dag har AWS 42 Availability Zones fördelat över 16 regioner världen över. Under året ska ytterligare två regioner lanseras, i Frankrike och i Kina.

Kort om Amazon

Under 2006 började Amazon Web Services (AWS) erbjuda IT-infrastrukturtjänster till företag i form av webbtjänster – nu allmänt känd som cloud computing. En av de viktigaste fördelarna med cloud computing är möjligheten att ersätta kapitalkostnader för investeringar med låga rörliga kostnader som varierar med din verksamhet. Med Cloud behöver företagen inte längre planera för och skaffa servrar och annan IT-infrastruktur veckor eller månader i förväg. Istället kan de omedelbart snurra upp hundratals eller tusentals servrar på några minuter och leverera resultat snabbare.
Idag erbjuder Amazon Web Services en mycket pålitlig, skalbar och billig infrastrukturplattform i molnet som driver hundratusentals företag i 190 länder runt om i världen. Med datacenter i USA, Europa, Brasilien, Singapore, Japan och Australien utnyttjar kunderna inom alla branscher följande fördelar:

Låg kostnad

AWS erbjuder låga betala-för-det-du-använder-priser utan uppstartskostnader eller långsiktiga åtaganden. Vi kan bygga och hantera och skala en global infrastruktur och överföra kostnadsbesparingarna till dig i form av lägre priser. Med effektiviteten i vår skalning och kompetens har vi kunnat sänka våra priser vid 15 olika tillfällen under de senaste fyra åren.

Smidighet och omedelbar elasticitet

AWS ger en massiv global molninfrastruktur som gör att du snabbt kan förnya, experimentera och upprepa. Istället för att vänta veckor eller månader för hårdvara, kan du omedelbart distribuera nya applikationer, omedelbart skala upp när din arbetsbelastning växer och omedelbart skala ned baserat på efterfrågan. Oavsett om du behöver en virtuell server eller tusentals, oavsett om du behöver dem i några timmar eller 24/7, betalar du fortfarande bara för det du använder.

Öppet och flexibelt

AWS är en agnostisk plattform för språk och operativsystem. Du väljer utvecklingsplattform eller programmeringsmodell som ger mest mening för ditt företag. Du kan välja vilka tjänster du använder, en eller flera, och välja hur du använder dem. Denna flexibilitet gör att du kan fokusera på innovation, inte infrastruktur.

Säker

AWS är en säker och hållbar teknikplattform med branschkända certifieringar och revisioner: PCI DSS Level 1, ISO 27001, FISMA Moderate, FedRAMP, HIPAA och SOC 1 (tidigare kallad SAS 70 och/eller SSAE 16) och SOC 2 revisionsrapporter. Våra tjänster och datacenter har flera lager av operativ och fysisk säkerhet för att säkerställa integriteten och säkerheten för din data.

Vi har följande certifieringar inom företaget:

Dela detta......
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
Linkedin
Share on twitter
Twitter