Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Data is the new black – ditt raketbränsle inom AI! 

Företag av idag i samtliga branscher investerar stort i AI-projekt för att skapa sig konkurrensfördelar genom att nyttja sitt data optimalt. Dessvärre är det få investeringar som blir framgångsrika och kostnadseffektiva vilket i många fall beror på datarelaterade utmaningar då AI, DL, ML – projekt skall sättas i produktion.

NetApp och NVIDIA berätta hur ditt data blir “enterprise ready” samt hur din organisation kan skapa de bästa förutsättningarna för ett lyckat projekt genom förenklad implementation, strömlinjeformad datapipeline samt skalbarhet genom hybrida molnlösningar. Alla dessa möjligheter erbjuds i en validerad referensarkitektur där en komplett lösning hanterar data med AI från Edge-till-Core-till-Cloud!

Agenda:
11:30 – 12:30 Lunch
12:30 – 12:45 Välkommen och presentation av agenda och talare
12:45 – 13:45 Leif Nordlund Nvidia – AI inklusive Q&A

Artificiell Intelligens (AI) har på bara några år gått från science fiction till verklighet. Idag sker AI-projekt inom vitt skilda områden som finans, sjukvård, telekom, tillverkande industri, självkörande bilar och även kommuner och landsting. Oavsett tillämpningsområde så har projekten en sak gemensamt – data! NetApp och NVIDIA berättar hur ditt data blir “enterprise ready” samt hur din organisation kan skapa det bästa förutsättningar för ett lyckat projekt genom förenklad implementation, strömlinjeformad datapipeline samt saklbarhet genom hybrida molnlösningar.
Alla dessa möjligheter erbjuds i en validerad referensarkitektur där en komplett hanterar data med AI från Edge-tillCore-till-Cloud!

13:45 – 14:00 Paus med kaffe
14:00 – 14:45 Fredrik Nygren NetApp – Hybrid Cloud

Molnet har nu funnits i över 10 år och det är få som fortfarande tror att all IT ska in i molnet. Snarare har molnet blivit ytterligare ett verktyg i verktygslåda för våra IT-avdelningar och utvecklare. Vi berättar hur en hybrid molnlösning fungerar i praktiken, vilka möjlighet som finns i de publika moln och hur IT-avdelningen sak bära sig åt för att kunna skydda verksamhetens data när den inte längre finns innanför datahallens väggar.

14:45 – 15:30 Fredrik Nygren NetApp – Objektlagring

Med allt större datamängder och nya sätt att använda data har det skapats ett växande behov av en datalagring som är billig, automatiserad, inte kräver backuper och går att komma åt både från likala applikationer och tjänster som körs i molnet. Objektlagring är ingen ny uppfinning, utan en beprövad teknologi som har fått ett nytt uppsving och ett antal nya användningsområden. Vi berättar hur objektlagring skiljer sig från traditionell lagring, vad den kan och bör användas till och hur du kan gå från ett par terabyte i en datahall till ett globalt objektmoln som rymmer hundratals petabyte, och tillbaka igen.

15:30 – 15:45 Avslutande Q&A

Plats & Datum:
Scandic Linköping City
Gamla Tanneforsvägen 51
582 54 Linköping

Onsdagen den 12 juni kl. 11:30 – 15:45

Anmäl dig här

 

Dela informationen!
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter